Mục lục:

Máy dò Verstelbare Aardmagnetisch Veld: 10 bước
Máy dò Verstelbare Aardmagnetisch Veld: 10 bước

Video: Máy dò Verstelbare Aardmagnetisch Veld: 10 bước

Video: Máy dò Verstelbare Aardmagnetisch Veld: 10 bước
Video: 3 Phát minh Đơn giản với Động cơ DC 2024, Tháng bảy
Anonim
Máy dò Verstelbare Aardmagnetisch Veld
Máy dò Verstelbare Aardmagnetisch Veld

Wat hebben chúng tôi gật đầu?

- Een fietswiel

- Ongeveer 250 mét koperdraad. Wij gebruikten koperlakdraad van 0, dikte 50 mm. Dit zorgt voor een goed werkende spoel waar relatief makkelijk stroom doorheen gaat

- Draadeind van een mét lang en đường kính M6

- 2 Kleine wieltjes met lager (đường kính ongeveer 8 cm)

- Een plank van 2 mét lang (bij voorkeur 1 cm dik en 4 cm giống)

- 3 balken van 4x7 dikte -reedte (dit là nái oe een ding) gặp lengte:

  • 1 mét
  • 90 cm
  • tafelhoogte (ongeveer 1m20?)

- Wat Losse blokjes van dezelfde balken

- 2 stevige scharnieren die helemaal rond kunnen (de simpelste die je kan vinden)

- Een forse verfklem (moet minstens 15 cm zonder problemmen kunnen klemmen) (đó là những gì anh ấy nói)

- Een rolletje montagedraad om onze detector te verbinden aan een Oscilloscoop / vôn kế / vv

- Borgmoeren (4x)

- Borgringen (4x)

- Stokschroeven (2 lần)

- Vleugelmoeren (2 lần)

- Sluitringen (2x)

- Epoxylijm (của andere lijm die je kan gebruiken om een stier aan een schutting te plakken)

- Houtlijm

Tôi đang đọc một cuốn sách … 'lịch sử của keo' - tôi không thể đặt nó xuống. - Tim Vine

Ik heb veel meer tijd / geld / kennis dan jullie, wat nu?

- Regel een sleepring met holle as (die lekker stevig om het draadeind kan zitten). Dan heb je aan 1 klein wieltje genoeg en kan je die nhôm BBQbakken gewoon gebruiken als het zonnetje schijnt om je hamburgertje / blok đậu hũ op te lưới

- Als je de velg en het draadeind aan elkaar kan lassen, doen! Dit bespaart weer de borgmoeren en borgringen qua centen en de tijd die het kost om 4 borgmoeren qua een mét lang draadeind te draaien

- Voor het khung kan je eventueel de zijkanten vervangen door korfbalpalen zodat je de Horizontale balken gặp een goede klem hieraan wide kan zetten. Dan hoef je ook geen scharnieren, vleugelmoeren, sluitringen, stokschroeven, Losse blokjes, verfklem, - Koop dikker koperdraad (dikker là altijd beter dat weet iedereen)

Hầu hết mọi người luôn cần tiền. - Ridley Scott

Bước 1: De Velg

De Velg
De Velg

Regel een fietswiel (đường kính meestal rond de 60 cm) en haal de binnen en buitenband eraf en sloop de spaken en as eruit. Het maakt niet uit als wiel wat roest bevat. Hoe goedkoper, cuốc beter muốn chúng tôi gebruiken dit wiel vooral als stevige cơ sở voor onze spoel.

Boor nu op twee plaatsen recht tegenover elkaar een gat van ongeveer đường kính 6-8 mm (het moet goed om de draadeind met maat M6 passen). Het la het makkelijkst om dit te doen op de plek waar een spaak door de velg heen ging omdat je dit gaatje alleen maar groter hoeft te boren.

Trong de volgende stap gaan we het draadeind stevig growzetten op de velg.

Nếu tôi có thể đi xe đạp, tôi đi xe đạp. - David Attenborough

Bước 2: Bevestigen Van De As

Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As
Bevestigen Van De As

Een leuk klusje voor mensen die verder geen sở thích hebben (hier moet je namelijk thậm chí còn đi voor gaan zitten). We gaan de as growzetten đã gặp een viertal borgmoeren en borgringen. De as moet aan de bovenkant ruim uitsteken, dus aan de onderkant hoeven de schroeven niet zover aangedraaid te worden. Zorg dat je eerst beide binnenste schroeven op de losse as zet, voordat je de as door de velg heen zet om de buitenste schroeven aan te draaien (scheelt weer kostbare minuten).

Zoals eerder aangegeven. Heb je de mogelijkheid om het draadeind aan de velg large te lassen, doe dit!

Bước 3: De Spoel

De Spoel
De Spoel
De Spoel
De Spoel

Tijd om die armspieren te thực tập sinh. Gebruik ongeveer 250 mét koperdraad om 100 tot 150 quanh co Strak om de velg heen te spannen. Zorg dat de twee uiteinden van de draad aan de bovenkant van de as uitkomen zodat je deze sau makkelijk kan aansluiten aan een sleepring.

Chúng tôi cuộn một vòng sắt đơn giản với các cuộn dây; chúng tôi thiết lập các kết nối với máy phát điện, và với sự ngạc nhiên và thích thú, chúng tôi ghi nhận tác động của các lực lạ mà chúng tôi phát huy tác dụng, cho phép chúng tôi biến đổi, truyền và định hướng năng lượng theo ý muốn. - Nikola Tesla

Bước 4: Het Verstelmechanisme Deel 1

Het Verstelmechanisme Deel 1
Het Verstelmechanisme Deel 1
Het Verstelmechanisme Deel 1
Het Verstelmechanisme Deel 1

Om ervoor te zorgen dat we makkelijk de hoek van onze spoel kunnen bepalen la het belangrijk om een verstelmechanisme te maken. Hiervoor zagen we een lange plank trong tweëen (2x 1, 5 mét) en lijmen deze delen gặp een kleine mở weer aan elkaar.

Bước 5: Khung Het

Khung Het
Khung Het
Khung Het
Khung Het

Regel een mooie balk của 2 waar je het khung van kan bouwen (3 stevige stukken hout) en ook nog een blokje của 3 thêm van af kan zagen. Deze blokjes gebruiken sau này chúng tôi gặp een scharnier om de opstelling verstelbaar te maken en voor de stevigheid grow te kunnen zetten aan een tafel. Regel meteen thậm chí een tweetal wieltjes bij de betere bouwmarkt gặp lagers die om onze as heen passen (M6). Deze gebruiken we voor onze sleepring en om de draaias grow te kunnen zetten trong khung het.

Bước 6: Het Verstelmechanisme Deel 2

Het Verstelmechanisme Deel 2
Het Verstelmechanisme Deel 2

Op de foto zien we een stokschroef gặp een ruime sluitring en een vleugelmoer. We hebben twee van dit soort setjes gật gù voor ons verstelmechanisme. Schroef de stokschroef aan de twee uiteinden van de Horizontale delen van onze khung. De moerzijde van de stokschroef gaat door onze planken van verstelmechanisme deel 1 heen om aan de andere kant te bevestigen met de sluitring en vleugelmoer. Op deze manier kan het khung makkelijk losgedraaid worden om de hoogte aan één kant te verstellen.

Bước 7: Scharnieren En De Evolutietheorie

Scharnieren En De Evolutietheorie
Scharnieren En De Evolutietheorie

Scharnieren zijn belangrijk voor de mens geweest. Onze du Sample zijn een belangrijk voorbeeld, maar we hebben natuurlijk ook veel plezier van deuren, điện thoại nắp gập (hallo 2004) en een geopend raam op een zonnige zomerdag. Ook voor onze opstelling zijn scharnieren van crossiaal belang. Als het goed is hebben we nog een mooie balk die we op ongeveer tafelhoogte afzagen. Nu bevestigen we het onderste deel van ons khung aan een van de overgebleven blokjes van eerdere zaagacties met een scharnier. Ditzelfde doen we voor de bovenkant. Neem hier een iets langer blokje, muốn deze zetten sau này chúng ta gặp een verfklem rộng lớn aan een tafel. Deze blokjes worden vervolgensanticgemaakt aan onze overgebleven, tafelhoge balk die het laatste verticale deel van ons khung verzorgt (zie foto).

Bước 8: De Sleepring

De Sleepring
De Sleepring
De Sleepring
De Sleepring

We hebben het wieltje growgetaped aan de balk zodat de as van het wiel kan ronddraaien en op dezelfde plaats Blijft. We hebben een blokje hout halverwege ingeboord gặp de dikte die de sleepring heeft zodat we deze in het gat konden plaatsen en growmaken zodat de kant van de sleepring meedraait als de as draait en de andere kan kan leunen in het wiel en deze stil. Om het blokje aan het draadeind wide te maken hebben we een gaatje geboord ook in het blokje van de dikte van het draadeinde, zodat deze hierin kan loden geplaatst en ze hierdoor statieler staat.

Bước 9: Lắp ráp

Lắp ráp
Lắp ráp

Tijd om alles netjes trong elkaar te zetten!

Đó là công việc không bao giờ bắt đầu và mất nhiều thời gian nhất để hoàn thành. - J. R. R. Tolkien

Bước 10: Aansluiten

Aansluiten
Aansluiten

Voor de draden van de sleepring moet thậm chí creatief worden gekeken muốn je wilt de draden ook niet breken của teveel knakken. De bedrading thậm chí là het koper schuren zodat de laklaag eraf gaat en selleer de koperdraden aan elkaar Large en dan is alleen nog het aansluiten op de Oscilloscoop te doen.

Đề xuất: