Mục lục:

EAL - Hệ thống đăng nhập: 4 bước
EAL - Hệ thống đăng nhập: 4 bước

Video: EAL - Hệ thống đăng nhập: 4 bước

Video: EAL - Hệ thống đăng nhập: 4 bước
Video: Dăm ba cách HACK SẬP một trang web - Hack cùng Code Dạo 2024, Tháng bảy
Anonim
EAL - Hệ thống đăng nhập
EAL - Hệ thống đăng nhập

Giới thiệu

Vi har valgt og lave et adgangskontrol system, som qua Arduino kanstyres med brikker og kort. Cô ấy đã có những món quà tuyệt vời cho mình đến từ komme igennem en specifik dør. Phát hiện tụt hậu tôi vi cơ sở dữ liệu, som vi har oprettet. I databasen er specifikke bruger oprettet og knyttet Til en bestemt "Nøgle", på den måde har man altid overblik qua hvem der har været igennem døren og hvornår. Dette kunne f.eks. være brugbart tôi forbindelse med tyveri eller lign. Den tilknyttede người cho hjemmeside mulighed for at se hvem der sidst har været igennem døren, og endvidere er det muligt at låse døren op direkte fra hjemmesiden.

Bước 1: Arduino Opkobling

Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling

Anvendte komponenter:

Nøglebrik

Nøglekort

Arduino Mega 2560.

RFID-RC522.

LED (rød, blå, grøn)

Bảng mạch.

Ledninger.

Định vị cho ledninger:

Arduino: chân GRD - RFID-RC522: chân GRD

Arduino: chân 3V - qua Breadboard - RFID-RC522: chân 3V

Arduino: chân 50 - RFID-RC522: chân MISO

Arduino: chân 51 - RDID-RC522: chân MOSI

Arduino: chân 52 - RFID-RC522: chân SCK

Arduino: chân 53 - RFID-RC522: chân SDA

Arduino: chân 5 - qua Breadboard - RFID-RC522: chân RST

Arduino: chân 6 - qua Breadboard - RFID-RC522: chân GRØN på LED

Arduino: chân 7 - qua Breadboard - RFID-RC522: chân RØD på LED

Arduino: chân 8 - qua Breadboard - RFID-RC522: chân BLÅ på LED

Bước 2: Lập trình Arduino

Lập trình Arduino
Lập trình Arduino

Lập trình Arduino er lavetud fra en anden model cho đến brug af RFID’en. Denne model har vi tilpasset og rettet så den passer cho tới hệ thống đăng nhập vores. Der er blevet ændret på hvilke data den skal sende op Til databasen. Endvidere er der blevet programmeret og tilføjet funktionen đến låse op fra hjemmesiden da døren Bliver styret gennem Arduino. De dữ liệu som Arduino'en skriver tôi theo dõi, er de dữ liệu đến người gửi videre đến Node-red og videre đến Databasen. Vores udgave af programteringen tìm thấy cô ấy på siden.

Bước 3: Bước 3 Node-Red

Bước 3 Node-Red
Bước 3 Node-Red
Bước 3 Node-Red
Bước 3 Node-Red
Bước 3 Node-Red
Bước 3 Node-Red

Node-RED er et chương trình som brugestil tại forbinde forskellige enheder med hinanden. Det er herfra at Arduino og databasen har forbindelse đến hinanden og det er også her Arduino’en er koblet op på hjemmesiden. Det er muligt at sende informationationer pleasege veje, det afhænger dog af hvordan man har opsat de forskellige funktioner.

Vi bruger lỗ Node-RED cho đến khi gửi dữ liệu som Arduino’en viser i forbindelse med når nøgle brikkerne føres forbi RFID-RC522 scanneren, cho đến khi gửi tới Databasen. Ydermere bầm dập dataene når der skal skrives på hjemmesiden hvem der logger ind eller hvis man skal åbne døren fra hjemmesiden.

Beskrivelse af valg

I venstre side af menuen har man forskellige valgmuligheder, hver funktion er Designet đến kunne noget forskelligt, eller kommunikere med forskelligt Phần cứng. Herunder vil der være en beskrivelse for, hvad de funktioner vi har valgt bruges tới.

Som vist på billedet har vi Til venstre en start funktion der hedder Serial. Dens funktion er at den læser data'en fra en specifik port. Cô ấy har vi programmeret den đến lúc se på data'en som den modtager på en bestemt USB-port. Det er her Arduino'en er koblet đến. De data som Arduino'en sender vil Blive modtaget på denne port af Node-Red.

Serial funktionen er sat sammen med 3 forskellige funktioner. Øverst har vi valgt en funktion der hedder Debug, dens funktion er at fortælle hvilke Informationer den får ind, tôi højre side er findes fanen Debug. Åbner man Debug'en vil der her stå de informationationer den får ind fra Serial funktionen.

Strengen i midten, bestående af 2 elementer, er sat i forlængelse med hinanden, der har vi først en Funktion. Det er her at vi beder den om at sende de data'er som den får ind videre. Den sidste funktion på den streng er den der hedder MYSQL. Det er den som er kodet đến vide hvor Funktion skal sende de data'er hen som den får ind.

Som sidste đã dẫn på strengen fra Serial har vi Tekst funktionen. Det er den som bầm tím cho đến khi skrive đến Dashboard / Hjemmeside.

Bước 4: Bước 4. Cơ sở dữ liệu

Bước 4. Cơ sở dữ liệu
Bước 4. Cơ sở dữ liệu

Đối với tại Đăng nhập systemet virker tối ưu, er der tilknyttet en database, som får oplysninger fra kontrol panelet. De thong tin som den modtager er ofte nogle lange numre, da de repræsentere navnene på nøgle brikkerne. Det er her i databasen vi knytter de forskellige nøgler đến forskellige brugere. I vores tilfælde har vi bygget databasen op med 2 forskellige tabeller. Den thụt tabel er hvor man opretter navn, adresse, sted. I den anden tabel er der BrickID, Tid og sted. Det er denne tabel som er tilknyttet Node-Red. Når Arduino'en người gửi sine data ind, så Bliver de modtaget i denne tabel. Hvis man ønsker at vide noget omkring en bestemt person så skrives navnet på personen i et program, som er tilknyttet databasen, i dette tilfælde er det Visual Studio. Cô ấy kan man skrive navnet på den person som man ønsker at se data på. Cô ấy vil oplysningerne om brugeren fremgå sammen med det tilknyttede BrickID fra den anden tabel. Dermed vil den vise tidspunkterne hvor brugerens brik er blevet brugt đến tại åbne døren. Det kunne f.eks. også være man søgte på et specifikt tidspunkt, her vil den så fortælle hvilken person der har været på stedet på det givende tidspunkt.

Đề xuất: