Mục lục:

UCL "tyverialarm" được nhúng: 7 bước
UCL "tyverialarm" được nhúng: 7 bước

Video: UCL "tyverialarm" được nhúng: 7 bước

Video: UCL
Video: Sygeplejerskerne modtager ALT for damernes Kvindepris 2016 2024, Tháng bảy
Anonim
UCL nhúng
UCL nhúng

her fortæller jeg om min tyverialarm

Bước 1:

Bước 2: Tyverialarm lập trình nhúng cơ bản

Tôi denne directionable vil jeg vise hvordan jeg har lavet et

hệ thống báo động der virker ved hjælp af en magnetisk sensor der samtidig indstillet efter timer så den selv skifter mellem standby standby og alerttilstand. Hvor standby vil báo động aldrig aktiveres. Iarmtilstand vil den kunne aktiveres hvis magnetsensoren registerrerer en ændring. Alarmaktivering vil aldrig kunne xiên i standby standby. Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken loa nghiêng báo động er i.

Bước 3: Chất liệu

Người vật chất

· Arduino MEGA 2560 med usb forbindelse cho máy tính

· Cảm biến chạm

· Cảm biến từ trường Hall

· Đèn LED RGB

· Breadboard

· Ledninger

Bước 4:

kodning

for at finde ud af hvor lang tid Arduinoen har været i steppet, bruger Millis funktionen der tæller tiden via millisekunder og bruger intervaller i koden har jeg simuleret en time đến tại være 1 sekund. Đối với tại nemmere cho tại teste og bedre tại kunne vise løsningen.

Når den er i standby standstand og skal skifte đến chân đế báo động, kan den skifte eller chớp mắt cho at vise at magneten ikke er ved døren og derfor ikke må skifte.

Når den er i chuông báo thức. Skal der hvis sensoren mister forbindelse đến khi có nam châm báo động aktiveres og kan deaktiveres hvis trykknap bliver trykker og returnnerer cho đến khi có chuông báo. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den, er i. som går fra 1-7 og går videre Til 1 efter 7. samtidig er der en der fortæller Tilstand og hvilken farve den lyser.

Bước 5:

Temperatur sensoren er tôi virkeligheden en magnetsensor men

kunne ikke finde en ordentlig i programmet.

Bước 6: IO Liste

Cảm biến nam châm = 2

Cảm biến RGB

Grøn = 9

Rød = 11

Blå = 12

trykknapper

Nam châm = 3

Chạm vào = 4

Bước 7: Diskussion

Hệ thống báo động Jeg har lavet et simpelt der kan fortælle hvis

đến Bliver brudt og sat op sådan tại den chủ styr på cuối tuần tôi giữ lại cho đến khi hverdage der kan sætte en báo động tôi gang de tidspunkter man har brug for en tyverialarm på f.eks. Arbejdspladser.

Videre udvikling

for at udvikle just på produktet kan jeg installere Bluetooth så jeg ikke behøver at røre ved alertmen men deaktiveres qua trådløse forbindelser. Som kan være med đến bên lề WIFI forbindelser og større. Máy bào Samtidig har jeg om at lave udvidelser sådan at det kan bruges som et alertmsystem đến kunne reagere som brandalarm og mod oversvømmelser der skal noget lyd på samt sensor der registerrerer vand og brand. Samt andre typer som man kan bruge en alert for.

Đề xuất: